HTML

Kezdődik...

Elköltözés, kiköltözés, a nagybetűs ÉLET, és ami vele jár.................. ....... tervezgetés várakozás próbálkozás meglepődés csodálkozás riadalom nem felejtés ismerkedés vidámkodás tanulás munka főzésmosástakarítás ésatöbbi... "Tudood, először jobbra nééézz!!!!" ;)

Archívum

Utolsó kommentek

  • tink (törölt): hahó na látom gyarapodott a blog,jók a beszámolók! Boldog Karácsonyt:P (2008.12.27. 00:51) Becsöngettek...
  • tink (törölt): gratulálok az első bejegyzéshez (2008.10.20. 23:29) hello
  • Utolsó 20

2008.10.20. 14:50 AnyTink

hello

Kedves Barátaim!

Meglepetééés!

Gondolom nem kell sokat magyáraznom ezen blog létjogosultságát...

Sok-sok dolog történik mostanában velünk és szeretném ezeket megosztani veletek. A blog neve adja magát, a cim már kevésbé. Bár, aki ismer, tudhatja, hogy ilyen bénázások a mindennapjaim velejárói :) /ha nem lenne egyértelmű, a Blog neve: Kezdődik, a Blog cime: kedodik.blog.hu :) ugye hianyzik valami...hat, ez van/ Gondoltam rá, hogy mivel javitani nem lehet, törlöm ezt a blogot és kreálok egy "tökéleteset", de végül rájöttem, hogy ez ettől a kis bénaságtól lett TÖKÉLETESEN AZ ÉN BLOGOM :)

Szóval köszöntelek Benneteket, remélem nem leszek unalmas, sok tervem van...

Igyekszem minél sűrűbben jelentkezni. Egyelőre teccik, szóval az eleje biztos sűrű lesz.

 

Pusszantlak Titeket!

Adri

 

U.i.:Várom a kommenteket :)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kedodik.blog.hu/api/trackback/id/tr43723981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tink (törölt) 2008.10.20. 23:29:49

gratulálok az első bejegyzéshez
süti beállítások módosítása