HTML

Kezdődik...

Elköltözés, kiköltözés, a nagybetűs ÉLET, és ami vele jár.................. ....... tervezgetés várakozás próbálkozás meglepődés csodálkozás riadalom nem felejtés ismerkedés vidámkodás tanulás munka főzésmosástakarítás ésatöbbi... "Tudood, először jobbra nééézz!!!!" ;)

Archívum

Utolsó kommentek

  • tink (törölt): hahó na látom gyarapodott a blog,jók a beszámolók! Boldog Karácsonyt:P (2008.12.27. 00:51) Becsöngettek...
  • tink (törölt): gratulálok az első bejegyzéshez (2008.10.20. 23:29) hello
  • Utolsó 20

2008.10.29. 23:06 AnyTink

Becsöngettek...

...a kezdeti felfordulas es izgalom utan egy eloadoban talalom magam. Egy ficko beszel a kurzusokrol, a sulirol, lehetosegekrol, elvarasokrol, a tanevrol es valoszinuleg olyan dolgokrol is, amiket nem ertettem :) Aztan felkonferalja a kovetkezo eloadot, aki a "Jo prezentacio" rejtelmeibe fog minket bevezetni...es belep egy szorakozott kinezetu fazon, sporttaskaval az egyik kezeben, bukosisakkal a masikban, turaszandal es lyukas zokni, a nadrag egyik szara begyurve a zokniba, rajzfilmfiguras nyakkendo, borzas haj. Az eloadas remes volt, irasvetitore pakolt fel nehany jegyzetet, nemelyik olvashatatlan volt, nemelyikre nem hagyott idot elolvasni, a kivetitonek beszelt, motyogott, szemelyes kontakt nulla...stb. stb. Egyszercsak megszolal a telefonja. Es felveszi!! Na, en magamban el vagyok kepedve. Remeltem, hogy ez csak vicc, de mar 15 perce nyomja es az otthoni tapasztalataimbol kiindulva nem is olyan gyanus! :) ertitek!? Na meg egy ideig nyomja ezt a parodiat aztan egyszercsak felnez es abszolut komolysaggal megkerdi: Elveztetek az eloadasom? <nevetes> Haat!!! Nemannyira.... <a tanar nevet> "Oke, akkor nezzuk at, milyen hibakat kovettem el!" volt egy par :) Eszeveszett manus, nagyon jol csinalta, igazan atereztuk, milyen konnyen el lehet rontani egy prezentaciot. Kezdetnek nem volt rossz.

Az eloadasok vegen a Kurzusvezetok osszegyujtottek a csoportokat, es elvonultunk egy kulon terembe. Eleg gyorsan leesett, hogy rajtam kivul mindenki tobb egy kicsitvel, mint en, ha ertiket... ;) Persze ezt ok is eszrevettek es mint anno az oviban, mindenki tisztes tavolsagot tartott, Uristen, mi van itt??? Egy lany!!! wow! egyedul ultem le :) vicces volt, ahogy forogtak a fejek, meg a szemek, hogy minel kisebb feltunessel lessenek meg. Komolyan olyan volt, mintha egy teljesen mas bolygorol jottem volna :) En jol ereztem magam igy egyedi stilusban :) Ok meg meg voltak szeppenve :)

Gyors bemutatkozas, honnan jottel, mi a hattered, aztan elmondtak a heti programot, meglatogattuk a tanulmanyi felelosunket, Emanuelat, aki egy olasz noci, eszeveszett olasz temperamentummal :) Ugy osztotta a fiukat, hogy azok szegenyek csak neztek, aztan felvettek a ritmust es vagy fel orat toltottunk az irodajaban. Nagyon kedves, mindig van egy jo szava, emlekszik, hogy elozoleg mirol beszeltunk, rakerdez, erdeklodik. Emellett persze kivaloan vegzi a munkajat es barmikor mehetunk hozza, barmilyen kerdessel...

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kedodik.blog.hu/api/trackback/id/tr94739605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tink (törölt) 2008.12.27. 00:51:59

hahó na látom gyarapodott a blog,jók a beszámolók!

Boldog Karácsonyt:P
süti beállítások módosítása